Erzinspor’da Ergün Aytekin Dönemi

0
84

Okan Kopan ile Karşılıklı Anlaşarak Yolları Ayrıldı

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcilerinden Erzinspor’da, Muzaffer Önder Özbilen başkanlığındaki yönetim kurulu, aldığı karar doğrultusunda Teknik Direktörlüğe Ergün Aytekin’in getirildiğini duyurdu. Turuncu-Beyazlı yönetim, Teknik Direktör Okan Kopan ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırmıştı.

Kulüpten ayrılıkla ilgili yapılan açıklamada; “Değerli hocamız Okan Kopan ve ekibiyle karşılıklı anlaşarak dostça yollarımızı ayırma kararı aldık. Okan hoca ve ekibi beraber olduğumuz süre içinde takım içinde yeniden yapılanmayı başarıyla gerçekleştirmiş ve ekibimize ciddi bir artı değer katmıştır. Kendisine ve ekibine tekrar teşekkür ederken, ileriki kariyerinde kendisine gönülden başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Takımın başına yeniden getirilen deneyimli Teknik Direktör Ergün Aytekin, 2014-2016 yılları arasında 73 kez, 2017-2018 sezonunda da 27 olmak üzere toplamda 100 kez Erzinspor’un başında sahaya çıkmıştı. Bölge sporseverleri ve Turuncu-Beyazlı camia tarafından yakinen tanınan 56 yaşındaki Teknik Direktör Ergün Aytekin, daha önce Adana Demirspor, Şanlıurfaspor, Pazarspor, Bugsaşspor, Kasımpaşa, Tarsus İdman Yurdu ile Nevşehirspor’u çalıştırdı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here