Asaşspor Play-Off’a Emin Adımlarla İlerliyor

0
55

2019-2020 Sezonu Hatay 2. Amatör Küme (B) Grubunda zirve hesapları yapan takımlar arasında yer alan İskenderun Asaşspor, Dörtyol ilçesinde yapılan karşılaşmada Dörtyolspor’u 4-3 mağlup etti. İskenderun Asaşspor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 32’ye çıkartırken, grupta ikinci sırada yer alıyor.

Efsanespor’un Galibiyet Serisi Devam Ediyor

Hatay 2. Amatör Küme (B) Grubunun lideri olan İskenderun Efsanespor’un galibiyet serisi ise devam ediyor. İskenderun Efsanespor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Aşkarbeylispor’u 3-2 mağlup ederek 39 puan ile liderliğini sürdürdü.

Sarısekispor’dan, Bekbele Gençlikspor’a 13 Gol

Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada da İskenderun Sarısekispor, her iki yarıda atılan gollerle Bekbele Gençlikspor’u 13-1 mağlup ederek puanını 16’ya çıkarttı.

İskenderun Sakaryaspor ise İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Arsuz İlk Adımspor’u 4-1 mağlup etti. Sakaryaspor, bu galibiyetin ardından puanını 26’ya çıkartarak play-off yolunda iddiasını sürdürdü.

Azganlıkspor, Nardüzü Gençlikspor’u 5 Golle Geçti

Azganlıkspor, Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada her iki yarıda gelen gollerle Nardüzü Gençlikspor’u 5-0 mağlup ederek play-off yolunda büyük bir adım attı. Azganlıkspor bu galibiyet ile puanını da 26’ya çıkarttı.

Bu arada Karaağaçspor’un sahaya çıkmamasından dolayı haftayı 3-0 hükmen galip kapatan Erzin Gökderespor da 30 puan ile üçüncü sırada yer alıyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here