Erzin Belediyespor’da, Ligde Kalma Mutluluğu

0
152

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor, Erzin İlçe Stadında yapılan karşılaşmada Halide Edip Adıvarspor’u 3-0 mağlup etti ve kümede kalmayı başardı. Erzin Belediyespor’un gollerini Samet Taş, Penaltıdan Nureddin Ersoy ile İzlem Anıl Balakkız attı.

Karşılaşmanın 24. dakikasında rakip takım kalecisi Süleyman’ın sektirdiği topu kapan Erzin Belediyespor’lu Samet Taş, ağları havalandırdı ve attığı golün ardından ağladı. Takım kaptanı Nureddin Ersoy’un golü ise hayati derecedeydi. Müsabakanın 39. dakikasında Mert Narin’in düşürülmesinin ardından kazanılan penaltı atışında Nureddin Ersoy, kaleci Süleyman’ı bir tarafa, topu da diğer tarafa göndererek attığı golle camiasını rahatlattı.

Karşılaşmanın 71. dakikasında Mert Narin’in yerine oyuna giren İzlem Anıl Balakkız, attığı golün ardından mutluluğu hocaları ve takım arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Bu galibiyet Erzin temsilcisinin kümede kalmasını sağlamış oldu.

Kırıkhanspor ve Payasspor Mağlubiyetle Bitirdi…

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Kırıkhanspor, orta sıralarda yer alan Turgutluspor’a, ligin 34. ve son haftasında 4-1 yenilerek sezonu mağlubiyetle kapattı. Kırmızı-Siyahlıların gollerini Fatih, Ozan, Mehmet ve Kadir atarken, Kırıkhan ekibin golü İlyas’tan geldi.

Üçüncü Ligdeki diğer temsilcimiz Payasspor ise Büyükçekmece Tepecikspor ile deplasmanında oynadığı karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılarak, ligin son maçını puansız kapattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here