Erzin Belediyespor Nefes Aldı

0
195

Stat: Erzin İlçe Stadı

Hakemler: Ozan Bileyci** Önder Çalış** Ozan Bekar**

Erzin Belediyespor: Mustafa*** Nureddin*** Ulaş** (Dk. 46 Şahin Tüter**) Yücel*** (Dk. 71 Yasir**) Melih*** Tuncer*** Yasin Abdioğlu*** Sefa Aktepe*** Şerif*** Tugay*** Emre* (Dk. 23 Emrah***

Yeni Altındağ Belediyespor: Mustafa** Oktay** Recep* (Dk. 55 Emrah Sürücü*) Salih** Ömer** Burhanettin** Bülent** (Dk. 86 Fatih*) Yalçın** Emrah Duman** Efe** İsmail** (Dk. 89 Barış Bozdilki*)

Sarı Kartlar: Emrah, Turgay, Tuncer, (Erzin Belediyesor) Salih, Burhanettin, (Y.Altındağ Belediyespor)

Gol: Dk. 34 Yasin Abdioğlu (Erzin Belediyespor)

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Altındağ Belediyespor’u 1-0 mağlup ederken, rahat bir nefes aldı. Erzin Belediyespor’a hayati derecedeki üç puanı kazandıran golü Yasin Abdioğlu attı. 34. dakikada rakibine üstünlük sağlayan Erzin temsilcisi kalan dakikalarda başka gol olmayınca, sahadan 3 puanı alan taraf olarak ayrıldı ve puanını 15’e çıkardı.

Erzin Belediyespor camiasında son 2 haftada kazanılan 6 puanın ardından mutluluk şarkıları söylenmeye de başlandı. Çanakkale Dardenelspor galibiyetinin ardından, Yeni Altındağ Belediyespor’u da yenerek derin bir nefes alan Erzin temsilcisi 14. sıraya yükseldi.

Elde edilen galibiyetin ardından konuşan Kulüp Başkanı Murad Ergörün, daha önceki maçlarda yaşanan şanssızlıklardan bahsederek; “Rakiplerimize oranla daha güzel futbol sergilememize rağmen, son dakikalarda yediğimiz goller çok canımızı yaktı. Son iki haftada kazandığımız 6 puan bir nebze olsa sevinmemize neden oldu. Üzerimizde dolaşan kara bulutlar dağıldı. Camiamız daha büyük mutlulukları hak ediyor. Yönetimimizle, teknik heyetle, futbolcularımız ve taraftarlarımızla tüm sıkıntıların üstesinden geleceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here