Ertem; “Çalışmaların Hızlandırılması Sözünü Aldık”

0
89

birol-ertem-14CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’yle Hatay’ı Konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Birol Ertem, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’yü ziyaret ederek, Antakya Mobilyacılar Sitesi ile Reyhanlı Sanayi Sitesi’nin bir an önce bitirilmesi talebini bizzat kendisine iletti. CHP’li Ertem, çalışmaların bir an önce bitirilmesi konusunda söz aldığını da belirtti.

CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’den, Antakya Mobilyacılar Sitesi ile Reyhanlı Sanayi Sitesi’nin bir an önce bitirilmesini talep etti. Bakan Özlü’yü ziyaret ettiğini ve çalışmaların hızlandırılacağı sözünü aldığına değinen Ertem; “Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Faruk Özlü’yü makamında ziyaret ettik. Hatay’da yapımı devam etmekte olan Antakya Mobilyacılar Sitesi, Reyhanlı Sanayi Sitesinin bir an önce bitirilmesi ve yapımına başlanacak olan Antakya Ayakkabıcılar Sitesi ile Kırıkhan Sanayi Sitesi projelerinin de ivedilikle başlanıp hayata geçirilmesi için taleplerimizi ilettik. Ayrıca Hatay’ımızın sanayisiyle ilgili destek ve teşviklerin arttırılması ile ilgili görüş alışverişinde de bulunduk. Sayın Bakan’dan, çalışmaların hızlandırılıp bir an önce bitirilmesi sözünü aldık” diye konuştu.

CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, bu konuların yakın takipçisi olacağını da tüm Hataylı hemşerilerinin bilgilerine sundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here