Erol Akın Güven Tazeledi

0
310

İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulunu geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. İki listeyle gidilen seçimlerde 627 oy alan Erol Akın yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Teksöz’ün de katıldığı kongrede, divan seçimi yapıldı, saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal marşımız okundu.

Memo Restoranda gerçekleştirilen olağan genel kurulda konuşan Erol Akın, şoför esnafının yaşam koşullarını iyileştirebilmek, mesleki sorunlarına çözüm bulmak amacı ile etkin bir şekilde hizmet vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Mevcut Başkan Erol Akın ve Sakarya Mahallesi Dolmuş Kooperatifi Başkanı Kadri Seven’in yarıştığı kongrede, üç ayrı sandıkta 798 üye oy kullandı. İki oyun geçersiz sayıldığı seçimde Sakarya Mahallesi Dolmuş Kooperatifi Başkanı Kadri Seven’in listesi 169 oy aldı. 627 oy alarak ezici çoğunlukla güven tazeleyen Erol Akın İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına yeniden seçildi.

Erol Akın Başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı; Zekeriya Kirmit, Ömer Akbaş, Ersoy Aslan, Ekrem Yükçü, Hilal Mercan, Mehmet Demirci, Halil Nihat Karaoğlu ve Sabahaddin Kaya. Denetim Kurulu üyeliğine ise Ali Soylu, Ramazan Çoban ve Yusuf Dönmez seçildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here