Erhan Aksay Futbol Turnuvasında Protokol Şov

0
224

spor-turnuva7Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen 32. Erhan Aksay Futbol Turnuvasın Körfez Grubu karşılaşmaları öncesinde protokol mensupları kendi aralarında gösteri karşılaşması yaptı.

İskenderun 5 Temmuz Stadyumu Dış sahasında yapılan özel karşılaşmada, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın yanı sıra 39. Mekanizma Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, TÜFAD Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Hatay BŞB 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli ile diğer protokol mensupları da forma giydi.

spor-turnuva8

Aziz şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan turnuvanın Körfez Grubu ayağının protokol maçını değerlendiren Başkan Savaş, bu yıl 32’ncisi düzenlenen Erhan Aksay Turnuvasında Antakya ve Körfez grubu olarak katılan tüm takımların fair-play kurallarına uygun mücadele ettiklerini belirtti. Savaş; “Hatay’a hizmetleriyle katkı vermiş olan Erhan Aksay Ağabeyimizin anısına bu turnuvayı devam ettireceğiz. Bu turnuva, spor, barış ve kardeşliği ön plana çıkaran ve centilmenliğe sunduğu katkılara anlamlı bir örnektir” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın forma giydiği beyaz takım karşılaşmayı 3-1 kazandı. Karşılaşmada Başkan Lütfü Savaş, takımı adına bir gol kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here