Ergin; “Ak Parti’ye Vereceğiniz Destek, Size Hizmet Olarak Geri Dönecek”

0
81

sadullah ergin28Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin; “Ak Parti’ye Vereceğiniz Destek, Size Hizmet Olarak Geri Dönecek”

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Reyhanlı İlçesi ve köylerinde vatandaşlarla beraber oldu. Reyhanlı İlçesi Seçim Bürosu açılışı dolayısıyla düzenlenen mitingde konuşan Ergin; “Siz hizmetlerin en iyisine layıksınız” dedi.

Mitingde ilk olarak konuşan Reyhanlı Belediye Başkanı ve Ak Parti Reyhanlı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şanverdi; “İki dönemdir Reyhanlı İlçesi’nde belediye başkanlığı görevini sürdürüyorum. İnşallah sizlerin de desteği ile üçüncü dönem başkanlık görevini yapmak nasip olacak. Reyhanlı İlçesi ve bütün köyleri geçmiş dönemlerde diğer siyasi partilerin ne olduklarını çok iyi biliyor. Artık onları deneme yerine hizmet sunan ve her zaman halkının yanında olan Ak Parti’yi tercih edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimin bir yerde hizmetlerin devamı ile yakından ilgili olduğunu ifade ederek; “Reyhanlı İlçesinin önümüzdeki dönemde de hizmet alması ve büyük projelerle bulunduğu yerden daha da yükseklere sıçraması yapacağınız tercihe bağlıdır” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Reyhanlı Belediye Meclis adayları tek-tek tanıtıldı ve Seçim Bürosu’nun açılış kurdelesi Ergin ve beraberindeki heyet tarafından kesildi.

sadullah ergin29

Ergin’in Köy Ziyaretleri Bayram Havasında Geçiyor

Ergin, Reyhanlı ilçesine bağlı köylerde de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelen Ergin, Ak Parti’nin Türkiye ve Hatay genelinde yaptığı yatırımları tek-tek dile getirdi. Varışlı, Tayfur Sökmen, Konuk, Cumhuriyet, Kuletepe, Çakıryiğit, Güverada ve Kavalcık köylerine ziyaret eden Ergin; “Ak Partiye verdiğiniz destek sizlere ve Hatay genelindeki bütün vatandaşlara hizmet olarak geri dönecektir” dedi.

11 yıllık zaman içinde Hatay’a büyük yatırımların yapıldığını ifade eden Ergin; “30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimde, hizmet siyasetinin devam edilip edilmeyeceği yönünde tercih yapılacaktır. Gelişme istiyorsak, kalkınma istiyorsak, büyüme istiyorsak, hizmetlerin devamını istiyorsak, sosyal barış istiyorsak adres Ak Parti’dir” diye konuştu.

Ergin, Ova Köylerini de Ziyaret Etti

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, seçim çalışmaları kapsamında ova köylerini de ziyaret etti. Baygara Aşireti adına Mehmet Dönmez, Eli Aşireti adına Ahmet Kara yaptıkları açıklamalar ile resmen AK Parti’ye destek vereceklerini ilan ettiler.

Ergin, her iki aşiretin, yapmış olduğu tercihten dolayı teşekkür ederek; “Ak Parti iktidara geldiği günden bugüne kadar, milletine hizmet sunmak için büyük çaba sarf etti ve bunda da başarılı oldu. Ak Parti, sizlerin verdiği destek ile Türkiye’yi Ortadoğu’nun en güçlü ülkelerinden biri yaptı. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here