Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç’a Veda Yemeği

0
204

veda yemeğiEmniyet Müdürleri Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç için Hatay Valisi Celalettin Lekesiz tarafından veda yemeği verildi.

Antakya Şehir Kulübü’nde düzenlenen programa Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ve eşi Hanımefendi Zehra Lekesiz, Garnizon Komutan Vekili Piyade Kd. Alb. Salih Taşkın, Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Salih Güder, Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hasan Koçyiğit,121. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı J. Alb. Özcan Kaplan, Hatay Eski İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Hatay İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ile protokol eşleri katıldı.

Programda konuşan Sadullah Ergin, Hatay’ın Suriye’de yaşanan iç karışıklıktan dolayı son üç yıldır hassas bir noktaya geldiğini ifade ederek; “Hatay’ın yaşadığı bu süreçte ortaya koyduğu performans, yaşadığımız komplikasyonlara rağmen önlenmiş olan hadiseler, burada görev yapan arkadaşlarımızın başarısıdır” dedi.

Vali Lekesiz ise, Kılıç’ın göreve başladığında ilin hassasiyetini, ilin dengelerini kendisiyle paylaştığını ifade ederek; “Geriye doğru 4 yıla baktığımızda bunların hepsinde başarılı çalışmalar yapıldığını görüyoruz. Elbette övünülecek bir şey değil ama Hatay söz konusu konularla mücadelede Türkiye içerisinde ilk bire, ikiye ya da üçe giren sonuçlar aldı. Elbette bu tür dereceleri arzu etmeyiz ama bu tür hadiseler varsa bunları görmezden gelemeyiz, bunlar kararlı azimli mücadeleler gerektirir” diye konuştu.

Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç da, şahsına gösterilen teveccühlerden dolayı teşekkür ederek; “10 Ocak 2010’da göreve başladım, 10 Ocak 2014’de görevi devrettim. Tam 4 yıl oldu. Görevi sınıf ve sıra arkadaşım, başaracağına kesinlikle inandığım bir arkadaşıma gönül rahatlığı ile devrettim. İçim rahat ve huzurluyum” dedi. Kılıç, görev süresince Adalet Eski Bakanı Ergin ve Vali Lekesiz başta olmak üzere Başsavcı, Rektör, Jandarma Komutanı, Hataylılar ve tüm emniyet personelinin ciddi katkılarını ve desteğini gördüğünü ifade ederek herkese teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here