Eğitim Öğretim Yılı Sona Erdi

0
76

karne günü3Tüm yurt genelinde olduğu gibi İskenderun’da binlerce öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline başladı. Her yıl bir okulda düzenlenen karne dağıtım töreni bu yıl İskenderun’a bağlı Bekbele Beldesi Fatih Anadolu Lisesi’nde düzenlendi. İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu da karne dağıtım törenine katıldı. Öğrenci ve velilerin de katılımı ile düzenlenen karne dağıtım töreninde dereceye giren öğrencilere Kaymakam Ali İhsan Su tarafından plaket takdim edildi.

2012-2013 Eğitim Öğretim yılında okumaya başlayan birinci sınıflara karnelerine ise İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su takdim etti. Tahtaya ‘Tatilde bol bol kitap okuyun’ yazısını yazan ve öğrencilere okutan Kaymakam Ali İhsan Su; “3 ay gibi bir süre ile tatile çıkıyorsunuz. Tatilde dinlenmek oynamak elbette sizin hakkınız. Ancak bu süreyi çok iyi değerlendirmeniz gerekir. Tatilde sizlere kitap okumanızı tavsiye ediyorum” ifadesini kullandı.

karne günü4

Velilere de çağrıda bulunan Kaymakam Ali İhsan Su; “Anne ve babalar olarak karne notuna göre öğrencilerinizi değerlendirmeyiniz. Öğrencilerin zayıfı olabilir ama bu notlar çalışarak giderilebilir. Aile bireyleri olarak çocuklarımıza karşı ilgi göstermemiz lazım” şeklinde konuştu.

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu öğrencilere karne ve çeşitli hediyeler dağıttı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here