Eğitim Bir-Sen’den Çelik-İş’e Destek!

0
83

çelik-iş ziyaret2Çelik-İş sendikasının, İSDEMİR’de toplu sözleşme süresinde haklı taleplerinin yerine getirilmesi için başlatmış olduğu emek mücadelesine Eğitim-Bir Sen Dörtyol Şube Yönetiminden destek geldi. Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesine gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde konuşan Eğitim-Bir Sen Dörtyol Şube Başkanı Mehmet Toksoy, “Haklı davanızda yanınızdayız” dedi.

Eğitim-Bir Sen Dörtyol Şube Yönetimi Başkan Mehmet Toksoy öncülüğünde Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular. Burada Çelik-İş sendikası Şube Başkanı Metin Önde, Şube Sekreteri Hacı Gönül, Şube Mali Sekreteri Tuncay Avcı, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Musa Okçu ve Şube Eğitim Sekreteri Murat Kayış ile görüşen Eğitim-Bir Sen yönetimi, İSDEMİR ile yürüttükleri toplu iş görüşmelerindeki haklı davalarında her zaman için yanlarında olduklarını belirtti.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelik-İş Sendikası Şube Başkanı Önde, Eğitim-Bir Sen yönetiminin verdiği destekten dolayı da teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here