Eda Tütüncü, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

0
537

eda-tutuncu1İskenderun Teknik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nun bulunduğu kavşakta, evine gitmek isterken elim bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden İskenderun Teknik Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü öğrencilerinden Eda Tütüncü son yolculuğuna uğurlandı.

eda-tutuncu2

Tütüncü’nün cenazesi, Numune Mahallesi’ndeki baba evinde helallik alınmasının ardından, Hacı Mehmet Karatoyuk Camisi’ne getirildi.

Cenaze törenine İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, akademisyenler, öğrenciler ve genç kızın ailesi ile yakınları katıldı.

eda-tutuncu3

Eda Tütüncü’ye Allah’tan gani gani rahmet dileyen Belediye Başkan Seyfi Dingil, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’ye, İskenderun Teknik Üniversitesi camiasına, öğrenci arkadaşlarına ve sevenlerine sabırlar dileyerek; “Acılarını en şiddetli şekilde yüreklerinde hisseden Tütüncü’nün ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun. Yüce rabbim rahmet eylesin. Bu elim olayda ağır yaralanan Rabia Turhan’a da rabbimden acil şifalar niyaz ediyorum” dedi.

eda-tutuncu4

Tütüncü’nün cenazesi, kılınan namazının ardından Çankaya Mezarlığı’nda toprağa verildi. Defin sırasında anne Aysel ve baba Emre Tütüncü, güçlükle ayakta durdu.

eda-tutuncu5 eda-tutuncu6

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here