Dörtlü Heyecan Yeniden Başlıyor!

0
49

spor-programİlimizi profesyonel futbol liglerinde temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, Hatayspor, Payas Belediyespor 1975 ile Kırıkhanspor, lig mücadelelerini yarın yapacaklar. 2. Lig temsilcilerimiz İskenderun Demir Çelikspor ile Hatayspor, lige verilen devre arasının bitmesi ile ikici yarının ilk maçlarına çıkıp, galip gelmek istiyorlar.

İlk yarıyı lider olarak tamamlayan temsilcimiz Hatayspor, yarın evinde Gümüşhanespor’u konuk ediyor. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Lider Hatayspor, rakibinin elini boş göndermenin hesaplarını yapıyor.

2. Lig Kırmızı grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, sezonun ilk yarısındaki kara bulutları dağıtıp, yeni bir sayfa başlatmak istiyor. Sezonun ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan İskenderun Demir Çelikspor, ikinci yarıya galibiyet ile başlama hedefi ile Diyarbakır deplasmanına gidecek.

Geçtiğimiz hafta sonu ikinci yarıya galibiyet ile başlayan Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımımız Payas Belediyespor 1975, Localtime Fatih Karagümrük karşısında da galip gelerek, galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor’da alt sıralardan kurtulmak için deplasmanda Gölcükspor karşısında galibiyet arayacak. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Kırıkhanspor, sahaya galibiyet parolası ile çıkacak. Haftanın Programı şöyle:

Hatayspor-Gümüşhanespor

26 Ocak 2014 Pazar Saat: 13.30

Hatay Atatürk Stadı

Hakemler: Adem Sarıtaş, Özkan Yaşasın, Muammer Uçar

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor-İskenderun Demir Çelikspor

26 Ocak 2014 Pazar Saat: 13.30

Seyrantepe Diski Spor Tesisleri

Hakemler: Ercan Hellaç, Mehmet Camer Karataş, Ünal Doğru

Payas Belediyespor 1975-Localtime Fatih Karagümrük

26 Ocak 2014 Pazar Saat: 13.30

Payas İlçe Stadı

Hakemler: Yusuf Yılmaz, İsmail Çelik, Mehmet Mübarek Bora

Gölcükspor-Kırıkhanspor

26 Ocak 2014 Pazar Saat: 13.30

Stad: Gölcük Şehir

Hakemler: Ahmet Ateş, Alper Gürsoy, Bülent Uludoğan

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here