Dört Karşılaşma da Pazar Günü!

0
116

Spor Toto 2. ve 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları belli oldu. Tüm temsilcilerimizin Pazar günü sahaya çıkacağı haftada, Hatayspor, Sivas Belediyespor’u, Payasspor ise Aydınspor 1923’ü sahalarında ağırlayacaklar. Erzin Belediyespor, Çatalcaspor deplasmanında, Kırıkhanspor da Yeni Orduspor Kulübü deplasmanında puan arayacaklar.

Hafta içi mesaisinde Mersin İdman Yurdunu deplasmanda 3-0 yenen Hatayspor, Pazar günü Sivas Belediyespor ile karşılaşacak. Mersin’den dönen Bordo-Beyazlılar, ayağının tozuyla Sivas Belediyespor maçı hazırlıklarına başlarken, Teknik Direktör İlhan Palut, Sivas maçında da hedeflerinin galibiyet olduğunu belirtti. Her geçen maç oyunlarının üzerine koyarak ilerlediklerine işaret eden Palut; “Sivas Belediyespor maçını da kazanarak çıkışımızı sürdürmeyi hedefliyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle galip gelen taraf olmak için mücadele edeceğiz” dedi. Hatayspor ligde oynadığı 5 maç sonunda 4 galibiyet ve 1 yenilgi ile topladığı 12 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Rakip fileler 11 gol atan Bordo-Beyazlılar, kendi kalesinde 5 gol görerek +6 averaja sahip.

 

Kırıkhanspor, Ferda Cevizci İle Yolları Ayırdı

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkhanspor’da ise Yeni Orduspor maçı öncesi sürpriz bir ayrılık yaşandı. Son zamanlarda alınan başarısız sonuçların ardından Kulüp Başkanı Veli Özdoğan, yönetim kurulu üyeleri ile Teknik Direktör Ferda Cevizci, kulüp binasında bir araya geldi. Yapılan toplantının ardından Kırıkhanspor yönetimi ile Teknik Direktör Ferda Cevizci, karşılıklı olarak anlaşarak ayrılma kararı aldılar. Kulüp Başkanı Veli Özdoğan; “Teknik Direktörümüz Ferda Cevizci ile anlaşarak sözleşmeyi karşılıklı olarak feshettik. Yaptığı hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Payasspor’da da Anlaşmalı Ayrılık

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Payasspor’da da son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından bir ayrılık yaşandı. Kulüp Yönetimi ile Teknik Direktör Semih Tokatlı, bir araya geldiler ve yapılan toplantının ardından karşılıklı anlaşılarak Tokatlı’nın sözleşmesi feshedildi. Payasspor Transfer Komitesi Başkanı ve Basın Sözcüsü Bekir Tufan’ın konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Kulüp Başkanımız Osman Tufan ve yönetim kurulumuz, Teknik Direktörümüz Semih Tokatlı ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapmıştır. Yapılan toplantı sonucu yönetim kurulumuz, Teknik Direktörümüz Tokatlı ile anlaşarak, sözleşmeyi karşılıklı olarak feshetmiştir. Hizmetlerinden dolayı Semih Tokatlı’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Kırıkhanspor, Yeni Orduspor maçına, Payasspor ise Aydınspor 1923 maçına yardımcı antrenörlerle çıkacak. Diğer 3. lig temsilcimiz Erzin Belediyespor ise Çatalcaspor deplasmanında puan mücadelesi verecek. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Hatayspor-Sivas Belediyespor

1 Ekim 2017 Pazar Saat: 15.00

Antakya Atatürk Stadı

Mustafa İlker Coşkun, Çağlar Mehmet Uludağ, Turgut Evran

Çatalcaspor-Erzin Belediyespor

1 Ekim 2017 Pazar Saat: 15.30

Ziya Altınoğlu Stadı

Ali Akdeniz, Gökhan Esen, Yusuf Batuhan Yıldızlar

Yeni Orduspor Kulübü-Kırıkhanspor

1 Ekim 2017 Pazar Saat: 14.30

19 Eylül Stadı

Ercan Hellaç, Kasım Oyarçin, Sezgin Şahbaz

Payasspor-Aydınspor 1923

1 Ekim 2017 Pazar Saat: 15.00

Payas İlçe Stadı

Bayram Başkan, Nurettin Çiçek, Oğur Aydoğdu

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here