Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Aygün İTSO’yu Ziyaret Etti

0
262

Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Ali Aygün, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette ağırlıklı olarak, bölge ekonomisi hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Ali Aygün; “Limanlarda ve iskelelerde yapılan düzenlemelerle, araçların gümrük sahalarına giriş ve çıkışlarında kartlı girişler başladı. Böylece gümrük sahaları daha rahat kontrol edilmektedir. Yeni yer konusunda da arayışlarımız devam ediyor. Bunun yanında Osmaniye ilimize de Gümrük Müdürlüğü kuruluyor. Bunun da müjdesini verebiliriz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “İskenderun Körfez’inde ihracatın artması, hepimizin ortak dileği. Suriye olaylarının sona ermesi ile bölgemiz de ticaretin daha da hareketlenmesini bekliyoruz. Hassa Tünel Projesinin hayata geçirilmesini de umutla beklemekteyiz. Oda olarak tünel projesinin hayata geçirilmesi konusunu sürekli gündemde tutuyoruz. Tüm bu gelişmeler ışığında Gümrük Muhafaza Müdürlüğümüzün İskenderun’da olması da önemli. İskenderun Liman şehri ve Ortadoğu’ya açılan önemli bir kapı o nedenle sizlere de bu önemli görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Ali Aygün’ün ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu ve Necat Özkaya da hazır bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here