Doğalgaz Çalışmaları Bu Hafta Başlayacak

0
58

bld-ecz teknisyeniEczane Teknisyenleri Başkan Civelek’i Ziyaret Etti

İskenderun Eczane Teknisyenleri Dernek yönetimi, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e nezaket ziyaretinde bulundu. Makamda gerçekleşen ziyarete, İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Civelek, dernek yönetimine çalışmalarında başarı diledi.

Belediyenin kalıcı çalışmalar yaptığını ve halkın bundan memnuniyet duyduğunu ifade eden İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik; “Göz boyama değil kalıcı çalışmalar yapıyorsunuz. Halk da bunun bilincinde. Biz de çalışmalarınızdan memnunuz” dedi.

Ziyarette, derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgiler de veren Başkan Cemal Çelik; “İskenderun’da 430 kayıtlı üyemiz bulunmaktadır. Akdeniz Federasyonunu kurduk, Hatay’da 2. Başkanıyım. Hatay’da 2 bin 150 üye var. Türkiye konfederasyonu kuruldu.  Türkiye genelinde 200 bin resmi kayıtlı üyemiz var. On yıl önce hiçbir meslek grubunda sıfatımız yoktu ama birlik ve beraberlik içerisinde çalışma neticesinde, bugünlere geldik. Teknisyen arkadaşlar sertifika sahibi oldu. Şimdi bölgelerde üniversiteler var, eczacı teknisyeni olmak isteyenler iki yıl okuyacak aynı belgeyi alarak, eczane teknisyeni olarak çalışacaklar” diye konuştu.

Yaptığı konuşmasında eczane teknisyenliğinin öneminin herkes tarafından bilindiğini belirten Belediye Başkanı Yusuf Civelek, eczacı teknisyenlerini federasyon çatısı altında bir araya gelmekten dolayı kutladı. Eczane teknisyenlerinin halkla ve ilaçla birebir iç içe olduğunu vurgulayan Başkan Civelek; “Eczacı kalfalığı uzun yıllardır olmasına rağmen meslek olarak görülmüyordu. Eczacı teknisyenliğinin meslek olduğunu kanıtladınız. Kutluyorum. Bu sizler için de sizden sonrakiler için de çok önemlidir. Görevinizde başarı diliyorum” dedi.

Ziyarette, yapılan çalışmalara da değinen Belediye Başkanı Civelek, doğalgaz çalışmasının önümüzdeki hafta başlayacağını, her yer kazılmışken, elektrik şebekesi, telefon, doğalgaz, içme suyu şebeke döşeme çalışmasının bir arada yapılarak, biten yerlerin uzun yıllar açılmamak üzere asfaltlanacağını ifade etti.

Yeşil alanların artmasından dolayı memnuniyetini ifade eden Dernek Başkanı Cemal Çelik; “Eski bitpazarı yerinde bina yerine park ve sosyal tesis yapmanız çok isabetli oldu. Bu halkın yararına bir çalışmadır” dedi.

Ziyaret, sohbet ortamında sürdü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here