“Doğa Bize Bedel Ödetmeden Onu Koruyalım”

0
62

chp gençlik kolları7CHP Gençlik Kollarından Termik Santrallere Karşı İmza Kampanyası

İskenderun Körfezinde kurulmak istenen termik santrallere karşı tepkilerini dile getiren CHP İskenderun Gençlik Kolları, santrallerin çevreye ve insanlara vereceği zararları anlatmak adına pankartlar açıp, imza masaları kurdu.

CHP İskenderun Gençlik Kolları, İskenderun’da kurulmak istenen termik santraller için 3 gün boyunca İskenderun’un çeşitli bölgelerinde “İskenderun Termik Çöplük Olmasın!” ve “Yaşamayı Seçin Termik Santrallerden Vazgeçin” yazılı pankartların asılı olduğu imza masaları kurdular. İskenderun halkının da yoğun ilgi gösterdiği imza masalarında termik santrallerinin zararlarını halka anlatan CHP’li gençler termik santraller kurulmaması için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Yeşilmen, imza masasına gelen vatandaşlara yönelik açıklamalarında; “Sağlığımıza tehlike oluşturacak her unsura karşıyız. Havayı kirletiyoruz, toprağı kirletiyoruz ve doğanın yok olmasına seyirciyiz. Nedeni ise  hava, su, toprak, doğa için bir ödeme yapmıyoruz çünkü. Ama doğa bize bunları ödetecek. Geç olmadan onu korumalıyız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here