Diş Polikliniğine Taşlı Saldırı!

0
50

Yenişehir Mahallesinde bulunan Dental Özel Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikliği, önce akşam menfur bir saldırıya maruz kaldı. Akşam saatlerinde kimliği belirsiz bir kişi işyerinin camını taşla kırarak kayıplara karıştı. Emniyet birimlerince yürütülen soruşturma çerçevesinde, emniyet kameralerı incelenirken, eşkâli tespit edilen şüphelinin yakalanması çalışılıyor.

Olayla ilgili bir açıklama yapan Poliklinik yetkilisi, daha önceki günlerde hırsızlık olayının da yaşandığı Dental Özel Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikliğinde, bu kez faili henüz meçhul menfur bir saldırı gerçekleştirildiğini belirtti. Üst üste gelen olayların tesadüf olup olmadığının belirlenmesi açısından saldırganın yakalanmasını beklediklerini de kaydetti.

Önceki akşam saat 22.00 sularında taş atılmak sureti ile camları kırılan işyerinin güvenlik kamerasın takılan şüpheli, kayıplara karıştı. Görüntüleri izleyen Emniyet Birimleri, şüphelinin eşkâlini tespit etti. Olayla ilgili aranan şüphelinin yakalanma çalışmaları devam ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here