Dingil; “Toplumun Her Kesimine Hizmet Götüreceğiz”

1
75

seyfi dingil19Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, Özel İkem Koleji, Bayır Bucak Türkleri Derneği, Makine Mühendisleri Odası ve Muhasebeciler Odası’na ziyarette bulundu.

Belediyeciliği yol kaldırım işinden çıkartacaklarını belirten Seyfi Dingil; “Yol kaldırım belediyeciliği 70 yıl önceki belediyecilik anlayışıdır. Günümüzde artık sosyal belediyecilik anlayışı hâkim olmuştur. Çağı yakalayan çağın hizmetlerini milletin hizmetine sunan bir program ile yola çıktık. Bu çerçevede toplumun her kesimine hizmet götüreceğiz” dedi.

seyfi dingil20

Eğitimden sağlığa, ulaşımdan, ekonomiye kadar pek çok alanda kentin hayatını canlandıracak projeleri olduğunu kaydeden Dingil; “Toplumun her kesimine yönelik projelerimiz var. Bunların ayrıntılarını ilerleyen günlerde açıklayacağız. Sorunlar günler sonra değil anında çözülecek” ifadelerini kullandı.

İkem Koleji Müdürü Levent Yılmaz, dernek başkanı ve oda başkanları ise Seyfi Dingil’e çıkmış olduğu hizmet yolunda başarılar dilediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here