“Saadet Kazanırsa Huzur ve İskenderun Kazanır”

0
105

saadet adayları1Saadet, İskenderun ve Arsuz Adayını Tanıttı…

Saadet Partisi İskenderun İlçe Yönetimi, dün İskenderun ve Arsuz Belediye Başkan Adaylarını parti binasında düzenledikleri basın toplantısı ile kamuoyuna tanıttı. Parti yönetimi, İskenderun Belediye Başkan Adaylığına ilçe başkanlık görevini yürüten Halil Çelik’i, Arsuz Belediye Başkan Adaylığına da Hasan Alış’ı gösterdi.

Halil Çelik’in İskenderun Belediye Başkanlığına aday gösterilmesinin ardından boşalan ilçe başkanlığı görevine de Velit Şimşek getirildi. Dünkü toplantıya da başkanlık eden Velit Şimşek, “Bugün, 30 Mart yerel seçimlerinde İskenderun Belediye Başkan adayımız Halil Çelik ve Arsuz Belediye Başkan Adayımız Hasan Alış’ı kamuoyuna duyurmak için buradayız. Her iki adayımıza da çıkmış oldukları bu yolun hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Sözlerimiz Lafta Kalmayacak

Parti yönetimi, istişare kurulu ve halkın teveccühü ile aday gösterildiğini söyleyen İskenderun Belediye Başkan Adayı Halil Çelik; “Eğer İskenderun halkına layık olacak isem yüce Mevlam belediye başkanlık görevini bize nasip etsin. Saadet kazanırsa huzur ve İskenderun kazanır. Bizdeki aşk Yunus gibidir! Bizlerde Yunus misali bütün insanlara kucak açacağız. Güzide ilçemiz Türkiye sıralamasında büyüklük açısından 20 ili zorluyor. Fakat 21. yüzyıla layık değil. Bizler 21. yüzyıla layık yapmayı düşünüyoruz.

saadet adayları2

Elbette ki yetki bize verilir ise. İskenderun için çok güzel projelerimiz var; Belediyemiz için rantsal değil kentsel dönüşüm, mahalle güvenlik sistemi kurulması (Bekçi sistemi), kimsesizlere ve sokakta kalanlara barınma evleri, belediyeye ait hayvanat bahçesi, güneş enerji santralleri kurmak, emekli ve yaşlılarımıza el sanatları atölyesi açmak gibi bir çok projemiz var. Söz söylemek güzel ama önemli olan bunları lafta bırakmayarak hayata geçirmektir. Bizim sözlerimiz lafta kalmayacak. Belediyeyi almak nasip olursa Allah korkusu ve sevgisi desturu ile belediyeyi yöneteceğiz. İnsanlara hak olanı hakkı tavsiye edeceğiz, hakkı olanı alacağız” dedi.

İman Gücü ile Çalışacağız

Arsuz Belediye Başkanlığına aday gösterilen Hasan Alış ise, 23 yıldır Arsuz’da İmam Hatiplik görevi yaptığını söylerken; “Arsuz’un sorun ve sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Rabbim izin verir ise orayı bize teslim ederse halkın istekleri doğrultusunda tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız. Tarım ve hayvancılık alanında bitme noktasına gelen çiftçilerimizin talep ve düşünceleri dinlenecek, sorunlarını giderme noktasında çalışmalar yapılacaktır. Millete en güzel hizmeti yapacağız. Milli Görüşün kaldığı yerden devam edeceğiz! Saadet Partisi hiç yok gibi gösterilse de, iktidarın her imkanından yararlanarak seçim çalışmalarını yürütseler de, bizler iman gücü ile çalışıp onları geçeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here