Dingil; “İstiklal Marşımız, Bayrağımız Dalgalandıkça Milletimizin Ortak Sesi Olmaya Devam Edecek”

0
98

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İstiklal Marşımız, Bayrağımız Dalgalandıkça Milletimizin Ortak Sesi Olmaya Devam Edecek”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Belediye Başkanı Seyfi Dingil mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İstiklal Marşı, bu mukaddes toprakların bağımsızlığı için kendini feda edenlerin, kahramanların arkasından yazılmış bir destandır. Milli Mücadele günlerinin heyecanını ve coşkusunu içinde taşıyan İstiklal Marşımız, ay-yıldızlı şanlı bayrağımız göklerde özgür bir şekilde dalgalandıkça milletimizin ortak sesi olmaya devam edecektir.

Mehmet Akif Ersoy’un kaleme aldığı İstiklal Marşı; özgürlüğümüzün simgesi, vatan ve bayrak sevgisinin en güzel ifadesi, topraklarımıza göz dikenlere milletimizin yükselen gür sesi, vatan topraklarının ebediyen işgale uğramayacağının güvencesidir.

Bu duygu ve düşünceler ile “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü”nde İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün yıl dönümünü kutluyor, aziz milletimize bu eşsiz marşı armağan eden Mehmet Akif Ersoy’u, İstiklal Marşımızın kabulünü sağlayan Meclis üyelerini ve bütün istiklal kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here