Dingil; “Bu Kente Değer Katacak Projelerle Geliyoruz”

0
126

seyfi dingil9İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) dün Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’i konuk etti. İskenderun’un geleceği için neler yapılabileceğinin konuşulduğu ziyarette Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil; “Bu kentte hayat katacak, katma değer katacak projelerle geliyoruz” dedi.

Gerçekleşen ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, göreve geldikleri günden bu yana İskenderun’a değer katacak hizmetlerin ve o hizmeti getirenlerin her zaman için yanında olduklarının altını çizdi. Yılmaz; “Değer verdiğim Seyfi abi, söylediklerini yapacağına inandığım kişidir. Levent Yılmaz olarak, Seyfi ağabeyin olduğu her yerde yanında ve arkasındayım” dedi.

İTSO yönetimi de, odalarının hazırlayacağı projeler ile İskenderun Belediyesinin mutfağı olacağının mesajını verdi.

seyfi dingil10

Bu güzel duygu ve düşüncelerden dolayı teşekkür eden Ak Parti Adayı Dingil de; “Parti olarak iktidarın gücü ile birlikte beraberlik içerisinde bu kentte çok güzel şeyler katacağız. Bu kente hayat katacak, değer katacak projelerle geliyoruz. Projelerimizin tanıtımı 10 gün içerisinde düzenleyeceğimiz toplantı ile açıklayacağız” diye konuştu.

Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, bu samimi ortamların kendilerine her zaman için güç verdiğinin altını çizerek; “Ticaret ve Sanayi Odasını, her zaman için İskenderun’un göz bebeği olarak gördük. Seyfi arkadaşımız sizin aranızdan gelmiş biridir. Size düşen bu arkadaşımıza sahip çıkıp destek vermenizdir. İskenderun’u dünyanın şehri yapacak gücümüz var. Bu güzellikleri getirmek için Büyükşehir’de Sadullah Ergin, İskenderun’da da Seyfi Dingil’i belediye başkanı seçmelisiniz. Seçilmez ise bu büyük projelerin gelme şansı yok” dedi. Vekil Karasayar, yerel yönetim seçimlerinin, siyaset ve ideoloji seçimi değil, hizmet seçimi olduğunun da altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here