Dingil, Bekbele Halkıyla Bir Araya Geldi

1
349

seyfi dingil23“İskenderun’un Neresinde Yaşarsa Yaşasın Hizmet En Güzel Şekilde Gidecek”

Seçim çalışmaları kapsamında Bekbele’de vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti İskenderun belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, burada belediye personeli, dolmuş durakları, ev ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Belde insanını çok iyi tanıdığını belirten Dingil; “30 Mart sabahının müjdesini şimdiden sizlere veriyorum. Allah’ın izniyle biz bu seçimi alacağız. Yol, kaldırım, su, belediyedeki müdürlerin işi. Biz İskenderun’u Türkiye arenasına, dünya arenasına çıkartacağız. İskenderun’u Türkiye’nin en güzel ilk beş ilçesi arasına sokacağız” dedi.

seyfi dingil24

İskenderun’da yaşayan her vatandaşın çağdaş yaşam hakkının olduğunu ifade eden Seyfi Dingil; “Yoksulların, fakirlerin, yardıma muhtaç vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız.24 saat kesintisiz hizmet verilecek. Sizlerin sorunlarını ancak sizleri tanıyanlar bilir. 30 Mart’ta beldelerden tam not alacağız. Bize gösterdiğiniz ilgi bunun habercisi. Kimse ayırt edilmeyecek. İskenderun’un neresinde yaşarsa yaşasın hizmet en güzel şekilde gidecek” şeklinde konuştu.

Bekbele’de oturan vatandaşlar ise gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Seyfi Dingil içimizden biri. Dolayısı ile her zaman ulaşabileceğimiz, sıkıntılarımızı anlatabileceğimiz bir abimiz. O yüzden burada her hangi bir sıkıntı yok. Allah yolunu açık etsin. Desteklerimiz ve dualarımız onunla” şeklinde görüş beyan ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here