Çalışkan Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi…

0
55

saadet ziyaret2“12 Yılda Yapamadıklarını Büyükşehir Belediye Başkanı Olunca Yapacağız Demesinler”

Mahalli İdareler seçiminde Saadet Partisinden Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Necmettin Çalışkan, dün İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, basın mensupları ile sohbet ederken, projeleri hakkında da bilgiler verdi. Aday Çalışkan, Ak Partinin seçimlerde vaat ettikleri projelerin belediye bütçesi ile yapılacak gibi olmadığını ifade ederek, “Bu projeleri belli bir mevki ve makama geldiğinde gerçekleştirmediyse bundan sonrada yapması beklenilmez” dedi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyetini Saadet Partisi İskenderun İlçe Yönetimi, İskenderun Belediye Başkan Adayı Halil Çelik ve Arsuz Belediye Başkan Adayı Hasan Alış ile birlikte ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necmettin Çalışkan, burada basın mensupları ile bir araya geldi. Toplumun sesi, halkla siyasetçi arasındaki aracı olan basın mensupları ile bir araya gelmek yerel seçimlerde onlarında desteğini almak için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Çalışkan; “Bu seçim ülke gidişatını etkiliyor ve iktidara dur deme zamanıdır! Göreve geldikleri günden bu yana hiçbir halkın sorununu çözemeyen, ülkenin dış borcunu daha da arttıran bir yönetim anlayışı ortaya koydular. Ülkemiz bugün cinayet, boşanma, gasp, intihar gibi olaylar içerisinde bulunan sosyal bir yapıda ilerliyor. Bu da ülkemizde toplumun huzur içerisinde olmadığının bir göstergesidir” dedi.

saadet ziyaret3

Belediyeciliğin kadro ve proje işi olduğunu ve en iyi kadronun da Saadet Partisinde mevcut olduğunu kaydeden Çalışkan, yerel seçimlerde Büyükşehir de 2 AKP’li ve 2 CHP’li yarışacağının da altını çizerek; “Hatay’ı Türkiye’nin ilk 5. ili arasına getireceğim’ diyenlere gülüyorum. 12 yılda yapmadı da şimdi mi yapacak! İlkesiz davrananların karşısında bizler dik duracağız. Onların projelerinden bir tanesi olan Amanos Tünelinin maliyeti yüksek olduğu gibi içeriği de belli değil. Bu projenin Hatay’a bir şeyler kazandıracağını da düşünmüyoruz. Onun yerine bizim projemiz olan Antakya ve İskenderun arasındaki yolu kısaltacak ilimiz ekonomisini canlandıracak tahta köprü projesi daha doğru olacaktır.

Bunlardan milli proje beklemek doğru değildir. Seçimlerde vaat ettikleri projelere baktığımızda belediye bütçesi ile yapılacak gibi olmadığını görüyoruz. Bu projeleri belli bir mevki ve makama geldiği dönemde gerçekleştirseydiler ya. 12 yılda yapamadıklarını Büyükşehir belediye başkanı olunca yapacağız demesinler” dedi. Çalışkan, ayrıca hükümetin din istismarlığı yaptığına da dikkati çekerek, bunu çok çirkin bulduklarının altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here