Deviren; “Turu Geçemezsek Vebalini Kim Üstlenecek?”

0
74

hatayspor taraftar6Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanvekili Mehmet Deviren, yaptığı yazılı açıklamada Hatayspor’un Malatya’da oynadığı play-off maçında hem yönetim hem taraftarlar olarak yine yalnız kaldıklarını belirterek, yine Hatayspor’un sahipsizliğine dikkat çekti.

Takımın, kentin işadamlarından destek alamadığından yakınan Deviren; “Hangi işadamına otobüs için gittiysek bizi başlarından savdılar. Başkan Jan Baram Hatayspor için tüm imkânlarını seferber etti, peki diğer işadamlarının vicdanı müsterih mi? Hatayspor’a destek vermeyenler, taraftarını da yalnız bıraktı. Hatayspor’a destek verenlere helal olsun, destek vermeyenlere yazıklar olsun. Malatya maçı için çağrı yapmamıza rağmen Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız maça gelmediler. Hatayspor orada yalnız kaldı ve her türlü saldırıya uğradı. Hatay emniyet eski müdürü olan Merkez Valisi Osman Çapalı, Hatayspor’u Malatya’da yalnız bırakmadı. Hatayspor taraftarları olarak Osman Çapalı’ya teşekkür ederiz.

Hatayspor’un 1-0 yenildiği Yeni Malatyaspor maçının rövanşı 20 Mayıs Salı günü Antakya’da oynanacak. Hatay İl Spor Güvenlik Kurulunun Giresun maçında aldığı kararın cezasını şimdi Hatayspor ödüyor. Seyircisiz olarak oynayacağımız bu maçın sorumlusu İl Spor Güvenlik Kuruludur. Taraftar desteği olmadan turu geçmezsek koca bir sezonun vebalini üstlenecek misiniz?” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here