Derbi Haftasında Heyecan Dorukta!

0
103

spor haberleri3Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, bu hafta sonu 5 Temmuz Stadında Gebze temsilcisi Darıca Gençlerbirliği’ni ağırlıyor. Bulunduğu konumdan hızla uzaklaşmak isteyen Körfez ekibi, bu kritik karşılaşmadan kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak galibiyetle ayrılmak isteği ile hafta boyunca çalışmalarını sürdürdü. Turuncu-Mavili ekip, bu kritik maçın antrenmanlarında hayli istekli gözükürken, sık-sık oyuncularıyla konuşan Teknik Direktör Ender Tıraş, maç içinde ne yapmaları konusunda uyarılarda bulundu. Hazırlıklarını tamamlayan Körfez ekibi, maç saatini beklemeye başladı.

Ramazan Silin Eski Takımına Karşı…

Öte yandan, Niğde Belediyespor’u ve Beylerbeyi’ni devirerek kritik galibiyetlere imza atan Darıca Gençlerbirliği’nde de gözler yarın oynanacak maça çevrildi. Ligin ilk yarısında teknik direktörlüğünü yaptığı ve Darıca Gençlerbirliği’ni de 3-2 yendiği eski takımına karşı bu kez rakip olacak olan Teknik Direktör Ramazan Silin, İskenderun’da güzel günler geçirdiğini ancak sahaya çıktıklarında profesyonelce davranmak zorunda olduklarını söyledi. Silin; “Bu işte duygusallığa yer yok. İlk amacımız kazanmak. Bunu yapabilecek fizik kaliteye ve morale sahibiz. Kendimize güveniyoruz” dedi.

körfez iskenderunspor (8)

Hatay’da Derbi Heyecanı…

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta ise hafta sonu Hatay derbisi heyecanı yaşanacak. İlimiz temsilcilerinden Erzin Belediyespor ile Kırıkhanspor, Pazar günü Erzin İlçe Stadında kozlarını paylaşacak. Grupta, zirveye hesabı yapan Erzin ekibi, hafta sonundaki derbi maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ergün Aytekin nezaretinde gerçekleştirdi. Antrenmanlarda futbolcuların bir hayli neşeli olmaları dikkatlerden kaçmadı.

Kırıkhanspor da Erzin Belediyespor maçına sıkı bir şekilde hazırlandı. Teknik Direktör Ali Beykoz eşliğinde Kırıkhanspor tesislerinde gerçekleştirilen ve yeni transferlerin de katıldığı idmanlarda futbolcuların büyük bir rekabet içerisinde oldukları gözlerden kaçmadı.

Payasspor ile Hatayspor Deplasmanda…

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Payasspor ise haftayı deplasmanda oynayacağı Ayvalıkgücü Belediyespor deplasmanında geçirecek. Mavi-Beyazlı ekip, zorlu deplasmandan puan veya puanlar alarak dönmeyi hedefliyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ikinci yarıya iyi başlayan Hatayspor, hafta sonunda Pendikspor ile deplasmanda karşılaşacak. Son maçta Anadolu Üsküdar karşısında alınan 2-0’lık galibiyetin moraliyle hırslı ve istekli çalışan Bordo-Beyazlı futbolcular bu maç öncesi teknik heyeti umutlandırdı. Teknik Direktör Bayram Toysal idaresinde çalışmalarını yoğun tempoda gerçekleştiren futbolcular, Pendik maçını kazanarak yakaladıkları başarılı çıkışı sürdürmek istediklerini ifade ettiler. Haftanın programı şöyle olacak:

Körfez İskenderunspor-Darıca Gençlerbirliği

7 Şubat 2016 Pazar Saat: 13.00

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Alpaslan Şen, Turgay Emre Memişoğlu, Murat Şener

Ayvalıkgücü Bld.Spor-Payasspor

7 Şubat 2016 Pazar Saat: 13.30

Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı

Alper Çetin, Gündoğdu Yiğit, Bahadır Yıldırım

Erzin Belediyespor-Kırıkhanspor

7 Şubat 2016 Pazar Saat: 13.00

Erzin İlçe Stadı

Tolga Şinoforoğlu, Gökmen Canlıdinç, Ata Bayraktar

Pendikspor-Hatayspor

7 Şubat 2016 Pazar Saat: 13.30

Pendik Stadı

Tugay Kaan Numanoğlu, Uğur Akalp, Onur Tanrıverdi

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here