Deplasmanda Puan Mücadelesi!

0
122

Spor Toto 1. ve 3. Ligde mücadele eden ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek olan hakemler belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonunca açıklanan maç programlarına göre, 1. Lig temsilcimiz Hatayspor, bu hafta sonu deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak. 3. ligdeki temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, Artvin Hopaspor deplasmanında, Payasspor ise Anagold 24 Erzincanspor deplasmanında puan mücadelesi verecek. Temsilcilerimiz maçlarını Pazar günü oynayacak.

Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, ligin 16. haftasında Giresunspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Son antrenmanını Osman Çalgın Tesislerinde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde yapan Hatayspor kafilesi kritik maç için dün Giresun’a hareket etti.

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, maç öncesinde yaptığı açıklamalarda, geçen hafta oynanan Boluspor maçından galibiyetle çıkarak moral bulduklarını, galibiyet serisin Giresun’da da sürdürmek istediklerini söyledi. Palut, Giresunspor’un iyi mücadele eden bir ekip olduğuna dikkat çekerken; “Rakibimiz karşısında iyi bir sonuç alma adına mücadelemizi vereceğiz. İnanıyorum ki istediklerimizi sahaya yansıyabilirsek, kentimize puanlarla dönebiliriz” diye konuştu. Palut, sakatlıkları bulunan Tom ile Mirkan Aydın dışında, kart cezalısı olan Caner Hüseyin Bağ ve Gökhan Karadeniz’in kadroda yer alamayacağını da kaydetti.

Geçtiğimiz hafta sonu sahasında Halide Edip Adıvarspor ile 1-1 berabere kalarak rakibine karşı 2 puan kaybeden ve toplam puanını 24’e çıkaran Payasspor ise haftayı Anagold 24 Erzincanspor deplasmanında geçirecek. Mavi-Beyazlılar, sahasında yaşadığı puan kaybını telafi etmek için mücadele edecek.

İlimizin 3. Ligdeki temsilcilerinden Erzin Belediyespor ise Artvin Hopaspor deplasmanında puan arayacak. Zor günler geçiren Turuncu-Beyazlı ekip Hopa deplasmanında puan çıkarabilmek amacıyla sahaya çıkacak. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Giresunspor-Hatayspor
16 Aralık 2018 Pazar Saat: 13.30
Giresun Atatürk Stadı
Burak Şeker, Kemal Mavi, Mehmet Emin Tuğral

Artvin Hopaspor-Erzin Belediyespor
16 Aralık 2018 Pazar Saat: 13.00
Hopa İlçe Stadı
Ahmet Balkan, Mutlu Çiğdem, Enes Biroğlu

Anagold 24 Erzincanspor-Payasspor
16 Aralık 2018 Pazar Saat: 13.00
Mustakil Atletizm Pisti Sahası
Safa Yılmaz, Muhammed Yıldız, Mehmet Şengül
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)