Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay’da!

0
269

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Hatay’a geliyor. 16 Nisan’da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında ve toplu açılış törenine katılmak üzere ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan Antakya İtfaiye Meydanında hem toplu açılış yapacak hem de Hataylılara seslenecek.

Hatay’da yapımı gerçekleştirilen ve süren yatırımların Toplu Açılış Töreni’ni gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, burada Hataylılara hitaben bir konuşma da yapacak.

Bugün saat 14.00’da Antakya İtfaiye Meydanında Hataylılarla buluşacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişiyle ilgili tüm hazırlıklar tamamlandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı en iyi şekilde karşılayacaklarını söyledi. Başkan Seyfi Dingil; “Milletin adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Hatay’a geliyor. Bugün saat 14:00’da Antakya itfaiyesi önünde değerli halkımıza hitap edecek. Hasret bitiyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Hatay’da ağırlayacak olmanın gururunu ve onurunu bir kez daha hep birlikte yaşayacağız. Tüm halkımızı bu tarihi coşkuyu yaşamaya davet ediyorum. Hazırlıklarımızı tamamladık. Biz heyecanla bekliyoruz. Ekiplerimizle birlikte sahadayız.

İnşallah bugün saat 14.00’te Antakya itfaiye Meydanında Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Cumhurbaşkanımızı Hatay’a yakışır bir şekilde karşılayacağız. İnanıyoruz ki tüm hemşerilerimiz Cumhurbaşkanımızı bağrına basacak. 16 Nisan’da da Hatay üzerine düşeni yapacak güçlü bir Türkiye için EVET diyecek” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here