Culha; “Bir Araya Gelip, Hizmetlerimizin İstişaresini Yapıyoruz”

0
77

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’dan İskenderun ve Belen Belediye Başkanlarına Ziyaret

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ve ardından Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’yu makamlarında ziyaret etti. Farklı siyasi partilerde de olsa oldukça samimi ve dostane karşılamaların yaşandığı ziyaretlerde başkanlar daha çok hizmetleri konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunurken, Başkan Nazım Culha belediye başkanlarına ayrıca ziyaretin anısına özel cam işleme şişelerde Arsuz’a özgü mandalina kolonyası hediye etti.

Belediye başkanlarının söz konusu hizmet olduğunda ortak bir paydada bütünleştiklerine dikkat çeken Başkan Nazım Culha; “İlçeler arasındaki hem sosyal, kültürel ve kardeşlik bağlarını daha da pekiştirmek, hem de hizmetlerimizin istişaresini yapmak adına belediye başkanlarımız ile parti gözetmeksizin zaman zaman bir araya geliyoruz. Bu bağlamda da bugün İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in ardından Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’yu ziyaret ediyoruz.

İskenderun ve Arsuz birbirinden ayrılmaz, iç içe girmiş iki ilçe. Belen’de köklü tarihi ve manevi güzellikleri olmasının yanında, özellikle yaylalarıyla ilçemiz Arsuz gibi turistik karakter taşıyan bir ilçemiz. Sıcak karşılamaları, dostane yaklaşımları ve kabullerinden dolayı belediye başkanlarımıza teşekkür ederim” derken, hizmetlerinin yanı sıra, öncelik ve önem sırasına göre ihtiyaç duyulan altyapı ve yeni hizmet binası gibi önemli çalışmaları anlattı.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden belediye başkanları da, daha sonra yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların istişaresini yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here