Culha; “Beklentiler Yüksek, Hedeflerimiz de Yüksek!”

0
73

culha-itso1CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’na dün gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde, oda yönetimi ile bir araya geldi. Kendisinden beklentilerinin yüksek olduğu yönündeki söyleme Culha; “Bizim hedeflerimiz de yüksektir” dedi.

El birliği, gönül birliği ile Arsuz’u yönetmeye talip olduklarını dile getiren Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, İTSO yönetiminden destek istedi. Bu ekibin Arsuz’da çok iyi işler yapacağına inandığını dile getiren İTSO Başkanı Levent Yılmaz; “Arsuz belediye başkanı hangi partiden olursa olsun, İskenderun Belediyesi ile birlikte koordineli hareket etmelidir. Bölgenin değer kazanması için ortak hareket edilmesi şarttır. Ayrıca yapılacak kent planlamasında uzun vadeye dönük, planlama yapılması gerekir. İnsanlar sizden uzun vadeli yapacağınız yatırımlarla sizden uzun süre bahsedeceklerdir. Planlamanız uzun vadeli olsun. Bu anlamda işiniz kolay değil ama kente katkı ve değer katacak her türlü çalışmalarınızda oda olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Herkesin sizden beklentisi yüksek” diye konuştu.

culha-itso2

Arsuz Belediye Adayı Culha da; “Belediye yönetimini aldığımızda sizlerin bize vereceğiniz destek ile başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Bizlerden beklentiler yüksek. Ama bizim hedeflerimiz de yüksek. Arsuz’un bir bölümü köy bir bölümü de beldedir. Biz ise orayı kent yapmaya geliyoruz. Hizmetlerimizde siz sivil toplum örgütleri ile el ele kol kola omuz omuza hep birlikte olacağız. Bizlerin, sizlerin bilgilerinize ve desteklerinize ihtiyacımız var. Bölge dokusuna uygun yatırımlar konusunda sizlerle bilgi alışverişinde bulunup desteklerinizi bekleyeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here