Dingil; ‘Kimsenin Ekmeğiyle Oynamayız”

0
77

dingil-çelik iş1Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi ile Hizmet İş Sendikası İskenderun şubesine ziyarette bulundu.

Çelik –İş Sendikası Mali Sekreteri Bayram Altun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Öncelikle Seyfi Beye hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Bizler alın terinden başka sermayesi olmayan insanlarız. Sizlere çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Göreve gelirseniz çalışanların yanında olacağınızı biliyoruz” dedi.

dingil-çelik iş2

Hizmet İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim ise; “Seyfi abi belediyecilikten gelme bir insan. Dolayısı ile bizlerin sorunlarını sıkıntılarını daha iyi biliyor. Bizler haktan emekten yana olan insanlarız. Sizlerin belediyecilik tecrübeniz var. Bu yaşanan sorunları daha iyi biliyorsunuz. Allah hayırlı uğurlu etsin” şeklinde konuştu.

Seyfi Dingil ise kendisinin uzun yıllar belediyecilikte çeşitli görevler yaptığını belirterek; “Şunu özellikle söyleyelim belediyede çalışan kimse işten çıkartılmayacak. Biz alın terinin kutsallığını biliriz. Kimsenin ekmeği ile oynamayız. Sizlerin her zaman yanındayım. Bu kentte bir işsiz genç kalmamalıdır. Bu benim için çok önemli” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here