Culha; “Asla Yerine Getiremeyeceğim Sözler Vermeyeceğim”

0
109

nazım culha19Arsuz Belediye Başkanlığı için CHP’de aday olan Nazım Culha, adaylığının kesinleşmesi ile birlikte seçim bölgesinde seçim çalışmasını daha da yoğunlaştırdı. Halkın teveccühü ile karşılaştıklarını dile getiren Arsuz Belediye Başkan Adayı Culha, hiçbir zaman için halka tutamayacağı sözü vermeyeceğinin altını çizdi.

CHP’den iki aşamalı gerçekleştirilen aday belirleme sürecinde ön seçimde ikinci sırada, kamuoyu araştırmasında da birinci çıkan Nazım Culha, parti meclisi tarafından Arsuz Belediye Başkanlığına aday gösterildi. Adaylığının kesinleşmesi ile çalışmalarını daha daha hızlandıran Culha, seçime yönelik komiteler oluşturuyor. Çalışmalar hakkında görüşlerini aldığımız Culha; “Bu seçimde sadece Arsuz ilçesi belediye başkanı değil aynı zamanda büyükşehir belediye başkanı da seçilecek. Bundan dolayı Büyükşehir belediye başkanı ile birlikte de çalışma programlarımız olacak. Ayrıca gerektiği takdirde İskenderun’da da İskenderun Belediye başkanı ile de çalışmalarda bulunacağız.

Seçim çalışmalarımda asla halkımıza tutamayacağım ve yerine getiremeyeceğim sözleri vermeyeceğim. Karaağaç’tan Kale’ye kadar olan sınırlarımıza adil bir şekilde hizmet etmek için bu yola çıktık. Seçilmem durumunda bir bölgenin değil, herkesin başkanı olacağım. Seçimlerde özellikle Arsuz’da güçlüyüz ve seçimi de oldukça yüksek bir oyla kazanacağımıza olan inancım tamdır. Gerçekleştirdiğim ziyaretlerde de halkın bana göstermiş olduğu teveccüh bunu en büyük göstergesidir” derken, halkla kucaklaşarak, mutlu sona ulaşacağını kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here