Çörtük; “Herkesin Desteğine İhtiyacımız Var!”

0
117

işitme engelliler1İşitme Engelliler Futbol Takımı Muş Deplasmanına Gidiyor

Pazar günü deplasmanda Muş İşitme Engelliler ile liderlik mücadelesi verecek olan İskenderun İşitme Engelliler Spor Kulübü futbol takımı destek bekliyor.

İskenderun İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Çörtük, İşitme Engelliler 1. Lig 4. Grupta mücadele eden İskenderun takımının geçen hafta Bingöl’ü 3-0 yendiğini hatırlatarak, bu hafta deplasmanda yapacakları maçın çok önemli olduğunu belirtti. Gurup lideri Muş ile deplasmanda karşılaşacaklarını ifade eden Çörtük, galip gelmeleri halinde lider olacaklarını söyledi ve destek beklediklerini vurguladı.

Takımının başarılı olduğuna değinen Çörtük; “Sıkıntılar içinde yolumuza devam ediyoruz. İnanıyorum ki Muş’dan lider olarak döneceğiz. İşitme engelli sporcularımızı kötü alışkanlıktan uzak tutuyor, sporu sevdiriyor ve topluma kazandırıyoruz. Ancak, yol parası, otel ve yemeğin yanı sıra sporcuya harçlık vermemekte zorlanıyoruz. Masraflarımız çok ağır. İskenderunlu hayırsever iş adamlarımızın, sanayicilerimizin ve tüm İskenderun halkının desteklerini bekliyoruz. Herkesin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

9 takımın mücadele ettiği İşitme Engelliler 1. Lig 4. Grupta 22 puan ile Muş lider durumda, 21 puan ile İskenderun 2. aynı puan ile Adıyaman ise 3. sırada bulunuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here