Çok Yönlü Kulüp!

0
242

oz-sampiyonlar1Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü, Beden Eğitimi Bölümlerine, Askeri Okullara ve Polis Akademilerine de Öğrenci Yetiştiriyor

Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü hocaları ve yöneticileri, tekvando başta olmak üzere diğer yakın dövüş branşlarının yanı sıra Beden Eğitimi Bölümlerine, Askeri Okullara ve Polis Akademisine öğrenci yetiştirmek içinde oldukça çaba sarf ediyor. Bu sınavlara girecek olanlar, kulüp binasında oldukça sıkı bir eğitimden geçiyor.

Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Korhan Ekim ayında yapılacak olan ‘Polislik Mülakatlarına Hazırlık’ faaliyetleri hakkında gazetemize bazı değerlendirmelerde bulundu. Sözlerine kulüp hakkında bilgiler vererek başlayan Korhan; “Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü olarak, bugüne kadar hep tekvando branşında ön plana çıktık. İnsanlar ‘Öz Şampiyonlarda sadece tekvando sporu mu yapılıyor?’ diye düşünebilir. Evet, tekvando sporu bizim ana branşımız, ondan vazgeçmemiz mümkün değil, ancak onunla birlikte kick-boks ve fitness’ın yanı sıra gerek Beden Eğitimi Bölümlerine, gerek Askeri Okullara gerekse Polis Akademisine Öğrenci Yetiştirmek adına sürekli çalışmalarımız yapılıyor.

oz-sampiyonlar2

Buradaki arkadaşlarımız da Ekim ayında yapılacak olan Polislik Sınavında iddialı olmak adına çalışmalarını kulübümüz çatısı altında sürdürüyorlar ve sınavlara hazırlanıyorlar. Her yıl bu durumdaki arkadaşlarımızla çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor” dedi.

Tekvando Faaliyetlerimiz Geniş Çaplı Sürüyor…

Kulübün normal çalışmaları hakkında da bilgi veren Antrenör Korhan; “Tekvandoda biz her türlü müsabakalara hazırız. Futboldan sonra en fazla lisanslı sporcuya sahip olan branş tekvandodur. Gerek minikler, gerek yıldızlar, gerek gençlerde, bölgesel müsabakalar, iller arası müsabakalar ve Türkiye şampiyonası her zaman devam ediyor. Her ay mutlaka faaliyetlerimiz oluyor. Yeni tekvando faaliyetlerimiz geniş çaplı sürüyor.

Bugün 250-300’e yakın faal olarak çalışan sporcumuz mevcuttur. Sürekli bir ilerleme oluyor. Müsabakalara gelince İskenderunlu olarak biz her zaman için Türkiye Şampiyonalarında iddialı olmuşuzdur. Madalyalar kazandık, kazanmaya da devam edeceğiz. İskenderun’u sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da tanıtmaya çalıştık. İskenderun belki ilçe ama il bazında gördüğümüz ilçemizi söz sahibi ettirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

oz-sampiyonlar3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here