CKD’den Çocuklara Bayram Kıyafeti

0
287

ckd çocuklar1İkizoğlu; “En Değerli Varlıklarımızdır Çocuklarımız”

İskenderun Cumhuriyet Kadınları Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hafta boyunca bazı okulları gezerek maddi durumu olmayan çocuklara bayram kıyafeti hediye ettiler.

Yardım kampanyası için para toplamadıklarını, yardımda bulunmak isteyenlerin, sponsorları olan Yazar Eczanesi karşısındaki Tatlı Bebe mağazasına fiş karşılığı ödeme yaptıklarını kaydeden CKD Başkanı Şerefnur İkizoğlu, isteyenlerin hala yardımda bulunabileceklerini kaydetti.

Kıyafetleri götürdükleri okullarda konuşma yapan İkizoğlu; “Ensar ve benzeri vakıflarda, o masum çocukların taciz ve tecavüzlere uğradığı şu günlerde, yaşananları şiddetle kınıyoruz. Yarınlarımızın temsilcileri olacak en değerli varlıklarımızdır çocuklarımız. Biz Cumhuriyet Kadınları olarak çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Çünkü onlar gelecekte, Türk Cumhuriyetini, Türk İstiklalini sonsuza kadar koruyacak ve yaşatacaktır.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk dünyada ilk ve tek çocuk bayramı ola 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çocuklara armağan etti. Yürekten kutluyoruz. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı 23 Nisan 1920 tarihinin önemi çok büyüktür. Cumhuriyet düşmanları olan gerici ve yobaz zihniyet çeşitli bahanelerle bayramların alanlarda coşku içinde kutlanmasını engellemektedir.

Milli duygulara inanmayanlar, çocuklarımıza, bayram sevici ve mutluluğunu yaşatmak istemiyorlar. Cumhuriyet Kadınları olarak onlara bu sevinci ve mutluluğu yaşatmak için okulları gezdik onlara bayram giysilerini götürdük. Türk bayrakları ve yeni giysileriyle sevinçlerini, mutluluklarını paylaşmak istedik.

Çünkü onlar Cumhuriyetin çocukları Ulu Önder Atatürk’ün izinde yürüyecek Ata’mızın çocuklarıdır. Cumhuriyet ve ilkeleri onlarla var olacaktır. Atatürk devrimlerine onlar sahip çıkacak ve yaşatacaktır. Sevgili çocuklar tekrar bayramınızı içten duygularla kutluyorum.  Yaşasın cumhuriyet yaşasın tam bağımsız Türkiye”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here