Başkan Seyfi Dingil Muhtarlar ile Bir Araya Geldi

0
119

bld-muhtarlar1“Amacımız Her Mahallesi Yaşanılabilir Daha Güzel İskenderun Oluşturmak”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda, belediye hizmetleri hakkında bilgi verip muhtarların taleplerini dinledi. Başkan Seyfi Dingil, ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içinde olduklarını belirterek muhtarlardan mahallelerin sorunlarının tespitinde konusunda destek istedi.

İskenderun Belediyesi’nin yaptığı proje ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Başkan Seyfi Dingil; “Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksin götürüyoruz. Amacımız her mahallesi yaşanılabilir daha güzel İskenderun oluşturmak. Bu tip toplantıları sık sık yapacağız. Sizleri ayrı ayrı ziyaret edeceğiz. Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sizler, bizlerin göz bebeğisiniz. Ortak akıl ile tüm sorunlar çözülür. Kapımız sizlere 24 saat açık. Hepimizin tek bir amacı var oda halka hizmettir” dedi.

bld-muhtarlar2

Her mahalleye muhtarlık evleri yapmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil “Muhtarlarımıza çok büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz. Muhtarlık evleri ile muhtarlarımız daha rahat daha kaliteli hizmet vermekteler” şeklinde konuştu.

Yapılan toplantının çok verimli olduğunu vurgulayan muhtarlar da talep istek ve önerilerini dile getirdiler. Düzenlenen toplantıya Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur’da katıldı.

bld-muhtarlar3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here