Civelek; “Hizmette Eşitliği ve Adaleti Gözetiyoruz”

0
84

Belediye Başkanı Civelek Güzelçay Mahallesini Ziyaret Etti

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek, Güzelçay (Akçay) mahallesini ziyaret etti. Başkan Yardımcıları ile birlikte Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Ahmet Mücahitoğlu, Fatih Sultan Mahallesi Muhtarı Mehmet Zabun, Güzelçay Mahallesi Muhtarı Davut Zabun, idare müdürleri ve mahalle sakinlerinin katıldığı toplantıda yapılan çalışmalara değinen Belediye Başkanı Civelek, çalışmaların günlük değil, ileriye dönük ve kalıcı yapıldığını söyledi.

Güzelçay Mahallesi sakinleriyle bir arada olmaktan dolayı mutluluğunu dile getiren Başkan Civelek, AVM’nin orada üstgeçit yapılacağını, imar planı ve trafik ulaşım planı ile birlikte Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi, betonarme köprü, taziye evleri, nikâh salonu ve iskele yapım çalışmasının devam ettiğini belirtti.

2006 yılında İskenderun’da meydana gelen sel felaketini ve her yağmurda şehrin çeşitli noktalarında su baskın ve birikintileri oluştuğunu anımsatarak, altyapı çalışmasının önemine değinen Belediye Başkanı Civelek; “Drenaj kanalları yaptık. Bu kadar yağmura rağmen su baskın ve birikintisi olmuyor. Bu yaptıklarımız kent için olmazsa olmazdır” diye konuştu. Civelek, eski Hal binası yerine de heyelan bölgesindeki vatandaşlarımızın uygun koşullarda ev sahibi yapılarak, buraya taşınacaklarını söyledi.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Adalet mülkün temelidir’ sözüne dikkat çekerek, hizmette adalet ve eşitliğin önemine değinen Belediye Başkanı Civelek; “Halkımıza hizmette eşitliği ve adaleti gözetiyoruz. Sahilde düzenleme çalışması yapılacak. Servis yolları, tepe mahallelerde asfalt ve parke taşı döşenmesi yapımı devam ediyor. Belediyemizdeki ihaleler de şeffaf bir şekilde düzenleniyor. Yani kısacası az zamanda çok şey yaptık” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here