Civcelek; “Her Bayram, Bu Mutluluk, Zaferin Taçlandırmasıdır”

0
67

zülfü livaneli2Sanatçı Zülfü Livaneli 31.Uluslararası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali’nde Sahne Aldı

31. Uluslararası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali kapsamında, sanatçı Zülfü Livaneli sahne aldı. Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen konseri, Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek, protokol mensupları ve vatandaşlar dinledi. Sunuculuğunu Arzu Saygın’ın üstlendiği konserde, sanatçı Zülfü Livaneli alanı dolduran binlerce vatandaşa güzel bir konser verdi. Konserde, Sanatçı Zülfü Livaneli’nin solisti Burcu Sinem Uysal da güzel yorumuyla konsere renk kattı.

Sanatçı Zülfü Livaneli’ne plaket ve çiçekle teşekkür eden Belediye Başkanı Civelek, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün heykelini işaret ederek; “Her bayram bir mutluluk, bir zaferin taçlandırmasıdır. Biz her 5 Temmuz’da bu tacı başımıza takacağız. Cumhuriyetimize elele, kardeşçe, gönül gönüle sahip çıkacağız. Ne kadar büyüktür ki Mustafa Kemal son yüzyılların dahisi nasıl bilmiş cumhuriyeti gençlere teslim etmiş. Yaşasın gençler ve kendini genç hissedenler. İyi ki varsınız. İyi eğlenceler, iyi akşamlar, bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.

zülfü livaneli3

Alanı dolduran halka, ‘Sevgili dostlar, çok teşekkür ederim’ sözleriyle seslenen Sanatçı Zülfü Livaneli ise; “Zaten bu bölgeye, Hatay’a, İskenderun’a, Antakya’ya, Samandağ’a, bu yörenin her tarafına geldiğimizde müthiş mutluluk içine düşüyorum. Bizler coşkuyla, akan ışık seli gibi gelmenizi bizi bu kadar candan bağrınıza basmanızı büyük bir minnetle, şükranla, teşekkürle karşılıyoruz. Sağ olun dostlar, sağ olun İskenderun, sağ olun Hatay. Çünkü siz Türkiye’nin en uygar, en medeni, en dayanışmacı, değişik kültürleri bir arada yaratabilen en barışçı, en hümanist insanlarısınız ve sizlerle her zaman ben de gurur duydum” dedi.

Alanı dolduran halkın arasında gezerek, selamlaşan Belediye Başkanı Yusuf Civelek, 5 Temmuz Kurtuluş Bayramı’nı kutlayarak, iyi eğlenceler temennisinde bulundu. Vatandaşlar, Belediye Başkanı Civelek’e sevgi gösterisinde bulundu ve festival etkinliği için teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here