CHP’li Yüksel; “Tüm Vatana İhanet Ettiniz!”

0
140

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, yurt gündemini değerlendirmesinde, ülkemize ve halka yapılan haksızlıkları gözler önüne serdi. Yapılan usulsüzlükleri ‘Rezaletin Daniskası’ olarak nitelendiren CHP Belen İlçe Başkanı Yüksel tek çarenin Atatürk’ün Laik Cumhuriyeti ve Hukuk Devleti ilkeleri olduğunun da altını çizdi.

Yıllardır yapılan satışların veya fonlarda toplanan paraların akıbetini soran CHP’li Yüksel; “Deprem toplanma alanlarını yandaşa peşkeş çek, yerlerine rezidans ve AVM yap. Peki, 2000 yılından bu yana deprem için toplanan 66 milyar nereye gitti? Özelleştirme gelirleri nerede? 2B ve İmar Barışında satılan toprakların geliri nerede? Bedelli Askerlikten gelen paralar nerede ya da İşsizlik Fonundaki paralar nerede?

Kamu İhale Kanunu niye 196 kez değişti? Depremde niye en büyük tahribat Okullarda, Hastanelerde ve Camilerde oluyor. İşte tüm bunlar ülkemize ve halkımıza yapılan haksızlıktır” diye konuştu.

Bu yapılanların ülkemize ve halkımıza bir ihanet olduğunun da altını çizen Yüksel; “Evet, sadece İstanbul’a değil tüm Vatana ihanet ettiniz. Bu ihanetlerin bedelini er geç ödeyeceksiniz. Japonya’da da deprem oluyor, hatta Tsunami oluyor. Oradaki depremler normal yaşamı dahi etkilemiyor. Ayrıca halktan vergi toplanmıyor. Orada önce halk kurtarılıyor, bizde Çıkar Grupları. Orada Devlet Halk için var, burada Halk Devlet İçin, Çıkar Gurupları ve bir avuç yandaş için var.

Ancak Çare var! Çare; Laik Cumhuriyete, Demokrasiye ve Hukuk Devleti ilkelerine dönmek ve uygulamaktır. Çare; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve hedeflerine sarılmaktır” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here