CHP’li Vekil Topal, Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor

0
93

serkan topal (24)“Diktatörlerin Sarayları Yıkılana Kadar Mücadelemize Devam Edeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Serkan Topal, referanduma 2 ay kala çalışmalarını ve ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Bu kapsamda ilk olarak Hassa ilçesine giden Milletvekili Serkan Topal, Hassa İlçe Örgütü ile birlikte Hassa esnafını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Daha sonra Kumlu ilçesine geçen CHP’li Vekil Topal, Kumlu İlçe Örgütüyle birlikte esnafı ve mahalleleri ziyaret etti.

serkan topal (25)

Ziyaretler sonrası kısa bir değerlendirme yapan Vekil Topal; “Özgürlük ve Cumhuriyetimiz tek bir kişiye devredilemeyecek kadar değerli ve hayatidir. Bunun için attığımız her adımda vatandaşımıza bu bilinci aktarmaya ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti için mücadele etmeye söz verdik. Bunun için her gün yaptığımız çalışmalarımıza devam ederek, ülkemizin geleceğinin ‘hayır’lı olması için yapmamız gerekenleri anlattık.

Bu alacakaranlık dağılana, diktatörlerin sarayları yıkılana kadar mücadelemize devam edeceğiz. Ülkemizi tek bir kişinin siyasi menfaatine bırakmanın sonuçlarını anlatıp hayır diyeceğiz, hayır’ı anlatacağız. Hassa ve Kumlu ilçe örgütlerimizle bu ilçelerimizde esnaf ve mahallerimizi ziyaret ettik. Vatandaşın gündeminde ödeyemediği elektrik faturası var, Başkanlık Yok. Başkanlığa geçit yok…” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here