CHP’li Vekil Topal ‘Hayır’ Ziyaretlerini Sürdürüyor

0
129

belen-serkan topal1“Belen, Türkiye Cumhuriyetini Yıkacak Sisteme ‘Hayır’ Diyor”

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Serkan Topal, ‘Rejim Değişikliğine HAYIR’ sloganıyla ziyaretler yapmayı sürdürüyor.

Ziyaretler kapsamında CHP Belen İlçe yöneticileri ve İlçe örgütü ile bir araya gelen Milletvekili Serkan Topal, burada partililerle istişarelerde bulundu.

Daha sonra Belen İlçe Kaymakamı Abdülaziz Aydın’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Topal ardından sırasıyla, Belen Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası ve Şoförler Odası oda başkanlarını ziyaret edip Belen Esnafını dolaştı.

belen-serkan topal2

Esnaflarla tek-tek tokalaşan ve hatırlarını soran CHP’li Vekil Topal, gündeme dair fikir alışverişinde bulunarak; “Esnafa işler iyi mi? diye sorduk ‘Hayır’ cevabını aldık. Belen, Türkiye Cumhuriyetini yıkacak, rejimi değiştirecek bir sisteme ‘Hayır’ diyor” şeklinde değerlendirmede bulundu.

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal’a, Belen’de gerçekleştirdiği ziyaretlerde, CHP Hatay Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu ve CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel de eşlik etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here