CHP’li Vekil Ertem; “Miraç Kandili Ülkemize Huzur Getirsin”

0
141

miraç kandili mesajı1Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem, Miraç Kandili için bir mesaj yayınladı.

CHP’li Vekil Ertem mesajında şu ifadelere yer verdi; “Peygamberimizin bütün insanlığı temsilen Allah’ın huzuruna kabul edilişi demek olan Miraç Kandilini kutladığımız bugünün tüm İslam alemine hayırlı olmasını, ülkemize ise barış ve huzur getirmesini diliyorum. Savaş koşullarının sürdüğü, şehirlerimizin roket saldırılarına uğradığı, ekonomik krizin giderek derinleştiği ve işsizliğin arttığı, insanlarımızın huzursuz ve mutsuz olarak ayakta kalmaya çalıştıkları bugün, dualarımızı ülkemiz ve tüm insanlık için esirgememeliyiz.  Bu hayırlı gecede vatandaşlarımızın dualarının duyulmasını ve ülkemizin artık bu karanlıktan aydınlığa çıkmasını temenni ediyorum.”

CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur da yayınladığı bir mesajla Hataylıların Miraç Kandilini kutladı. Güzelmansur mesajında; “Tüm İslam âleminin Mübarek Miraç Kandilini en içten dileklerimle kutlar, Milletimize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini dilerim. Miraç Kandiliniz mübarek olsun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here