CHP’li Vekil Ertem Başkan Dingil’i Ziyaret Etti

0
69

bld-birol ertem1“Bölgemizin Gelişmesi Ve Kalkınması İçin Büyük Gayretler Gösteriyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Birol Ertem, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentteki çalışmalar hakkında bilgi vererek; “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Her mahalleye eşit hizmet yapıyoruz. Toplumun her kesimine faydalı işler yapmanın mücadelesini veriyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. İskenderun’un her anlamda kalkınması ve gelişmesi noktasında her türlü fikri öneriyi önemsiyoruz. Neticede amacımız halka hizmet etmektir” dedi.

Amacımız Halkımıza Hizmet

CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem ise İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek; “Hatay’da görev yapan belediye başkanlarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Halka hizmet noktasında belediyelerimize büyük görevler düşüyor. Bizler bölgemizin gelişmesi ve kalkınması noktasında büyük gayretler gösteriyoruz. Bu anlamda halkımıza daha iyi hizmet getirme çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here