CHP’li Birol Ertem Belenlilerle Buluştu

0
111

chp belen67Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay 4. sıra Milletvekili Adayı Birol Ertem, seçim çalışmaları kapsamında Belen’i ziyaret etti.

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve kalabalık parti grubunun karşıladığı Milletvekili Adayı Dr. Birol Ertem Belenlilerle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Milletvekili Adayı Birol Ertem; CHP Belen İlçe Teşkilatı ve parti üyeleriyle beraber Belen çarşı esnafını ziyaret etti. Esnafları kapı kapı dolaşıp sıkıntılarını dinleyen Mv. Adayı Ertem, esnaflarla ve müşterileriyle birebir tanışıp sohbet etti. Ertem, çarşıda gördüğü vatandaşlarla da sohbet edip oy istedi. Ertem’in partisine destek istediği vatandaşların samimi davranışları dikkat çekerken, vatandaşlar da yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını dile getirdi.

chp belen68

Vatandaşlardan destek sözü alarak esnaf ziyaretlerini noktalayan Ertem, İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve ilçe teşkilatı ile birlikte Belen–İssume Mahallesi Çay Bahçesinde düzenlenen toplantıya katıldı. CHP Hatay Milletvekili Adaylarından Riyat Kırmızıoğlu ve Sonay Aykut’un da katıldığı toplantı miting havasında geçti. İssume Mahallesi sakinlerinin coşkulu karşılamaları karşısında çok sevinen milletvekili adayları, özverili çalışmalarından dolayı başta İlçe Başkanı Fevzi Yüksel olmak üzere tüm CHP Belen Ailesi’ne teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here