Alğan Partilileriyle Buluştu!

0
149

mehmet alğan20Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan: “İnsanın En Doğal İsteği Mutlu ve Refah İçinde Yaşamaktır”

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Ağlan seçim çalışmaları kapsamında, mahalle muhtarları ile emektar partilileri ziyaret etti.

Geçen dönemlerde partinin önemli kademelerinde görev yapan ve son olarak da Belediye Meclis Üyeliği yapan ve 7 Haziran genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığı için istifa eden Filiz Özçörekçi, milletvekili adayı Mehmet Alğan’ı kapıda karşıladı. Alğan’ı daha sonra makamında ağırlayan Filiz Özçörekçi, gençlerin siyasette aktif olmasının önemine dikkat çekerek; “Bizler hiçbir zaman Ak Partiden ayrılmadık. Hatay’ın her yerini gezdim. Ben Ak Partinin her zaman bir adım ileri gidebileceğini gösterdim” dedi. Özçörekçi, Alğan’ın parti içinde önemli görevler üslendiğini ve tecrübelerini meclise taşıyacağını belirtti.  Benzer sohbet Av. Abdulkerim Güven, ziyaretinde de yaşandı. Alğan’ı samimi bir ortamda ağırlayan av. Abdulkerim Güven, Alğan’ın başarılı olacağını söyledi.

mehmet alğan21

Sakarya Mahallesi Muhtarı Ahmet Tuzcuoğlu ve Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Ahmet Mücahitoğlu’nun makamında gerçekleştirilen ziyarette Alğan, belediyenin hizmetlerinin yetersizliği eleştirisi ile karşılaştı. Halk, İskenderun’un mahallelerinde kent kültürünü oluşturabilecek hizmetleri almak istediklerini ancak belediye hizmetlerinin yetersizliğini dile getirirken HATSU’ya ulaşamadıklarını belirterek hizmetin Büyükşehir’de de aksadığını ifade etti. Alğan, halkın yaşadığı çevrede mutlu ve refah yaşamasının en doğal isteği olduğunu belirterek kendisine iletilen sorunlarla ilgileneceğini belirtti.

Alğan aynı gün ziyaretlerine Ak Parti bünyesindeki Ak Ocakları ile devam etti. Alğan’ı burada Mehmet Işık ve Ziya Özdemir karşıladı. Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret sonrası Payas Kastamonulular Derneği ziyareti de gerçekleştirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here