CHP’li Belediyelerden Reyhanlı’ya Anlamlı Ziyaret

0
103

Hatay’ın Samandağ, Arsuz ve Defne Belediye Başkanları Mithat Nehir, Nazım Culha ve İbrahim Yaman, Suriye’nin Afrin kentinden düzenlenen roket saldırılarına maruz kalan Reyhanlı ilçesinin Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ile Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’yi ziyaret ederek başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Samandağ ve Defne, Arsuz Belediye Başkanları Nehir, Culha ve Yaman’a, CHP ilçe başkanları da eşlik etti.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir; “Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Defne İlçe Başkanı Mehmet Gönenç, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Fatih Turan ile Reyhanlı ilçesinde çeşitli temaslarda bulunarak, birlik ve beraberlik mesajlarımızı ilettik.

Reyhanlı Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Şanverdi ve Reyhanlı Kaymakamı Sayın Fatih Çobanoğlu’nu ziyaret ettik. Reyhanlı halkının acısını paylaştığımızı ve her zaman yanlarında olacağımızı ifade ettik. Reyhanlı ilçemize isabet eden roketlerden dolayı vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diledik” dedi.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ziyaretler ile ilgili yaptığı açıklamada; “Afrin’deki teröristler tarafından roketlerle saldırıya uğrayan Reyhanlı ilçemizde, Defne Belediye Başkanımız İbrahim Yaman Samandağ Belediye Başkanımız Mithat Nehir, Arsuz CHP İlçe Başkanımız Faik Çekin, Defne CHP İlçe Başkanımız Mehmet Gönenç ve Reyhanlı CHP İlçe Başkanımız Mehmet Fatih Turan ile Reyhanlı Kaymakamımız Fatih Çobanoğlu ve Reyhanlı Belediye Başkanımız Hüseyin Şanverdi’ye geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk ve ziyaretimiz sırasında bölgeye atılan roketlerin bölgeye verdiği hasarı inceledik” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here