CHP’li Ağca Denizciler’de Seçim Bürosu Açtı

0
145

uğur ağca6Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, seçim çalışmalarında mahalle toplantıları, sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerini sürdürürken Denizciler Mahallesi’nde de seçim bürosu açtı. İlk seçim bürosunu Denizciler’de açan Uğur Ağca, önümüzdeki günlerde diğer mahallelerde de benzer çalışmalarla halkı CHP çatısı altında buluşturmak için çalışacağını kaydetti.

Toplantılarına tüm siyasi görüşlerden vatandaşların katılmasından odeonbet dolayı duyduğu memnuniyeti her konuşmasında dile getiren CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşmanın, paylaşmanın ve güzel bir gelecek için elele vermenin önemine dikkat çekti.

Kendisine verilen desteğe teşekkür eden Ağca, ticaret yaşamında elde ettiği başarıyı özetlerken tırnaklarıyla kazıya kazıya bugünlere geldiğini ifade etti ve siyaset arenasında da aynı duygu, azim ve kararlılıkla başarıya yürürken, toplumun tüm kesimlerinin desteğinin önemini vurguladı.

uğur ağca7

Hiçbir siyasi görüşü ve siyasi partiyi karalamadan, ötekileştirmeden ve ayrıştırmadan çalışmalarını sürdürmek kararlılığında olduğunu ifade eden Ağca; “Şu anda toplantımızda birçok AK Parti, MHP ve HDP’li arkadaşımız var. Bunların tamamı gönül dostu. Gücümüze güç katmak ve bizimle gönül birliği yapmak için buraya geldiler. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

“Dere yatağını unutmaz” diyerek, hiçbir zaman geçmişini unutmadığını ve gelecekte de aynı düsturla dimdik ayakta duracağını belirten Uğur Ağca, “Benim makam ve mevki beklentim olmadığı gibi, elinizden tutmaya, sizlere yardımcı olmaya ihtiyacım var. Bu benim sorumluluğum. Bugünlere sizlerle birlikte geldim. Bundan sonra sizlere önderlik etmek ve sizlerin sorunlarına çare olmak için yola çıktım” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here