CHP’den Kıbrıs Temsilciliği

0
103

chp-kibris-temsilciligi1Cumhuriyet Halk Partisi, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatları doğrultusunda, Kıbrıs’ta Cumhuriyet Halk Partisi resmi temsilciliği açmak üzere girişimlerde bulundu.

KKTC Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Başkanı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, 2. Cumhurbaşkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Talat, 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner ile yapılan görüşmelerden olumlu sonuçlar aldıklarını ifade eden CHP yetkilileri, KKTC Bakanlarının, Bakanlar Kurulunda bu konunun görüşüleceği ve gerekli çalışmaların yapılacağına dair görüş bildirdiklerini ifade ettiler.

Yapılan açıklamada ayrıca; “KKTC 2. ve 3.  Cumhurbaşkanları da, temsilcilik açmak hususunda bizlere destek vereceklerini ve önemli detayları belirttiler. Kıbrıs’ta yaklaşık 30 bin Hataylının yaşadığını ele aldığımızda, Kıbrıs’ta CHP resmi temsilciliği açılması hem partili hemşerilerimiz için, hem de CHP için büyük önem taşımaktadır. Cumhuriyet Halk Partimiz için, her zaman her yerde çalışmaya devam edeceğiz” denildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here