CHP Yeni Kadın Kolları Başkanı Korkmaz Oldu

0
619

Geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleştirilen ancak yaşanan olumsuzluklar nedeniyle oy kullanma sırasında durdurularak ileri bir tarihe ertelenen Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Kadın Kolları Olağan Kongresi dün gerçekleştirildi. Nilgün Selçuk ve Dr. Muhsine Korkmaz başkanlığında iki ayrı listeyle gidilen seçimlerin galibi ise Dr. Muhsine Korkmaz oldu.

İskenderun Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongreye, CHP Kadın Kolları Genel Sekreteri Aysel Cömert, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi ve Hatay Sorumlusu Nevin Zaimoğlu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi ile CHP üyesi kadınlar katılım gösterdi.

Kongre divan oluşturulmadan kaldığı yerden devam ederken direk oy kullanımına geçildi. 2190 kadın üyenin kayıtlı olduğu kongrede 784 oy kullanıldı. 778 oyun geçerli ve 6 oyun da geçersiz olduğu kongreden, 385 oy alan Nilgün Selçuk’a karşılık 393 oy alan Dr. Muhsine Korkmaz galip çıktı.

Gerginlik ve olumsuzluk yaşanmadan gidilen seçimlerde oy sayımı öncesi kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, iki adayı da kutlayarak; “Oldukça demokratik bir ortamda gerçekleştirdiğimiz seçimin kazananı kim olursa olsun kazanan CHP olacaktır” dedi.

Sekiz oy farkla seçimi kazanan ve CHP İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Dr. Muhsine Korkmaz başkanlığında oluşan yönetimde ise şu isimler yer aldı; Nuray Salkım, Fatma Emine Ülker, Aynur Ayaz, Mine Tekil, Sevilay Yıldırım, Meryem Kocaman, Filiz Yeşildağ, Kafiye Kılıç. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here