CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti

0
350

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 Kasım 2017’de Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Ortaklar bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ömer Küçük’ün (27) Kırıkhan ilçesindeki babaevine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehidimizin babası Cuma Küçük ile annesi Ayfer Küçük’e başsağlığı dileyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, şehit ailesine Türk bayrağı hediye etti.

Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un da eşlik ettiği Kılıçdaroğlu, şehit babası Cuma Küçük’e sabır diledi. Bahçede Kuran-ı Kerim okundu, dua edildi. Bu sırada şehit annesi Ayfer Küçük; “Oğlum burnumda tütüyor. Şu bayrak direğinin altındaki masada oturup oğlumu anıyorum” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zeytin Dalı Harekâtı sırasında Kilis’in Süngütepe Köyü hudut karakolunun nöbet kulesine teröristler tarafından atılan roketin patlaması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Ahmet Bayram’ın Kırıkhan ilçesinde yaşayan ailesini ziyaret etti. Şehidimizin babası Mustafa Bayram ile annesi Zeycan Bayram’a başsağlığı dileyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, şehit ailesine Türk bayrağı hediye etti.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Reyhanlı’da, Zeytin Dalı Harekatı esnasında roket düşmesi nedeniyle Şehit olan Ahmet Şanverdi’nin ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.

Afrin Harekatı’nın ilk günlerinde Reyhanlıya düşen roketle şehit olan Rıfat Sinirli’nin ailesine de taziye ziyaretinden bulunan Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Sinirli ailesine başsağlığı dileklerini ilettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here